Wie zijn wij?

Wij zijn een groep vrijwilligers die de handen ineen hebben geslagen om het mooie project de ‘BoerenErf-fair’ tot een succes te maken. Elke vrijwilliger heeft connecties in en buiten Zeeuws-Vlaanderen, eigen creatieve ideeën en vaak ook voorzieningen beschikbaar, waardoor het organiseren van dit project gefaciliteerd wordt. Het doel is om lokale doelen te steunen en daar zoveel mogelijk mensen uit de omgeving bij te betrekken. Elke fair worden andere doelen benaderd, om op die manier diverse stichtingen bekendheid te geven.

De activiteiten en opzet van de fair hebben een landelijk karakter. We proberen jong en oud aan te spreken met steeds weer nieuwe standhouders, publiekstrekkers en spelactiviteiten. Door de bijdrages van sponsoren kunnen we dit mogelijk maken. De gehele opbrengst wordt na de fair gedoneerd.

Inmiddels is de fair een begrip in Zeeuws-Vlaanderen! Door advertenties, onze website, Facebook, Instagram en flyers brengen we onze bezoekers op de hoogte. De interesse is elke keer weer groot.

We hopen u te mogen verwelkomen in september a.s.! Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën, mail naar info@boerenerffair.nl

Tot ziens!

De organisatie