Artikel archief

Oldtimers

Ook aan de mannen hebben we gedacht...  

Het begin is er!

Vanavond zijn de eerste kramen geïnstalleerd. Er staan al tafels en stoeltjes om even uit te kunnen rusten. Het begin is er!

Ma Belle Bijoux

Ook Ma Belle Bijoux staat op de fair met (Zeeuwse) sieraden.

Bent u de winnaar van deze boodschappen?

Voor € 1,-- al deze boodschappen krijgen? Raad dan op de fair de waarde van de boodschappen in deze mand en wie weet, bent u de gelukkige! De boodschappen worden gesponsord door C1000 Tanghe te Hoek. Bedankt!

Lekker weer en ijs!

Volgens de weerberichten wordt het vrijdag en zaterdag lekker weer. Beetje zon en zo rond de 21/22 graden. Heerlijk weer dus om de fair te bezoeken! En... een ijsje halen bij onze ijscoman! Heeft u er ook al zin in?!  

Kadootje kopen?

Zoekt u een leuk kadootje voor iemand? Op de fair is ook antiek en brocante te koop. Daar is dus vast wel iets te vinden!

Lekkere kibbeling en haring!

Een bakje kibbeling gaat er altijd in... en zeker als je op de fair rondloopt! Vergeet het viskraam niet. Er is heerlijke kibbeling en haring te koop!

Gezonde voeding - Vimenta

VIMENTA Bij de kraam van Vimenta vindt u heerlijke haverscones gebakken van naakthaver volgens uniek recept! De haverscones kunnen als brood en als gebak gegeten worden. Haver is van nature glutenvrij en heeft een hoge voedingswaarde. Het recept is ook bruikbaar voor coeliakiepatiënten. Zij zijn...