Nieuws

Kledingbank Zeeuws-Vlaanderen

U hebt vast al gezien dat een gedeelte van de opbrengst van de fair bestemd is voor Kledingbank Zeeuws-Vlaanderen. Wat is de kledingbank precies? En kun je daar zomaar binnenlopen? Onlangs stond er een mooi artikel in de PZC over de kledingbank. En zomaar binnenlopen kan op de open dag op 15 februari.

Voorbereidingen voor de nieuwe fair!

Na zo'n anderhalf jaar van radiostilte zijn we nu weer hard aan het werk om een nieuwe fair te organiseren. Deze keer op D.V. 11 en 12 september 2020. We hebben al een aantal keer vergaderd en ook vanavond hopen we er met z'n allen weer hard tegenaan te gaan! 

Inmiddels heeft de website weer een nieuw jasje gekregen. Een wat frissere look. Oh... nu we het over een nieuw jasje hebben, trouwe fairbezoekers zijn ongetwijfeld benieuwd welke goede doelen de fair deze keer uitgezocht heeft. We beginnen met de nieuwe fiets voor het dialysecentrum bij Zorgsaam in Terneuzen. Om de patiënten wat afleiding te bezorgen én om te zorgen de dialyse wat sneller kan gaan, is het dialysecentrum op zoek naar een uitgebreide hometrainer. Ons tweede doel is Kledingbank Zeeuws-Vlaanderen. Nee, daar verkopen ze geen nieuwe jasjes, maar de Kledingbank is bedoeld voor mensen die geen geld hebben om nieuwe kleding te kopen. Deze mensen krijgen een doorverwijzing naar de Kledingbank en kunnen daar toch nette, tweedehands kleding scoren. En last but not least gaat er, zoals bij elke BoerenErf-fair, een gedeelte naar de Gereformeerde Gemeente in Nederland in Terneuzen. Mooie doelen toch?

Volgen jullie onze Facebookpagina en Instagram al?

Nu gaan we eerst vergaderen! Tot een volgende keer!

Terugblik

Inmiddels is de fair weer voorbij. We kunnen terugzien op twee prachtige dagen! Het weer werkte goed mee, er waren veel bezoekers... wat willen we nog meer? Op de site staan verschillende foto's die we zelf gemaakt hebben. Maar ook in het regionale nieuws is er aandacht aan gegeven.

Hieronder een aantal links naar wat nieuwsberichten over de fair, met video, foto's en tekst. Nog even nagenieten!

Zeelandnet

RBNN

ZieZeeland

Standhouders

Inmiddels kunnen we het goede nieuws melden dat alle kraampjes bezet zijn!

Kleurplaat

Voor de kinderen hebben we weer een mooie kleurplaat. Deze is te downloaden op www.boerenerffair.nl/kleurwedstrijd-voor-de-kinderen