Nieuws

Haakworkshop

Haken... Al die gehaakte spulletjes zien er zo leuk uit, maar ik kan dat echt niet..! Daar denken wij anders over. Speciaal voor u/jou hebben we op vrijdag en zaterdag een workshop haken. Zodat u/jij de eerste beginselen van het haken ook kunt leren. Want: iedereen kan haken!

Show met Border Collies

Op zaterdag 13 september kunt u genieten van een prachtige show met Border Collies. Oorspronkelijk komen Border Collies uit 'The Border', dit is een gebied tussen Engeland en Schotland. Deze honden werden vooral gebruikt voor het drijven en hoeden van schapen. De meeste Border Collies zijn zwart/wit/bruin van kleur.
Frank en Kathleen de Witte - van Riet van kennel 'Border-Line' uit Heikant verzorgen deze show voor ons.

Fair D.V. vrijdag 12 en zaterdag 13 september 2014

Op D.V. vrijdag 12 en zaterdag 13 september 2014 hopen wij een fair te organiseren op het erf van de familie van Hoeve, Noordstraat 44 te Hoek.
Op deze fair hopen diverse standhouders hun producten te presenteren. Verder kunt u genieten van een leuk en gevarieerd programma, zoals een show met bordercollies en een roofvogelshow.
Tevens worden er enkele workshops verzorgd. Altijd al meer willen weten over gezonde voeding? Bezoek dan de workshop van Vimenta over gezonde voeding. Ook leren haken is mogelijk tijdens een workshop.
Tijdens deze dagen wordt ook de Axelse klederdracht gepresenteerd.