Gezonde voeding - Vimenta

VIMENTA

Bij de kraam van Vimenta vindt u heerlijke haverscones gebakken van naakthaver volgens uniek recept! De haverscones kunnen als brood en als gebak gegeten worden. Haver is van nature glutenvrij en heeft een hoge voedingswaarde. Het recept is ook bruikbaar voor coeliakiepatiënten. Zij zijn aangewezen op gecertificeerde haver! 

Workshop

Geesje Russcher, voedingsdeskundige, legt tijdens de workshop uit hoe u deze haverscones kunt bakken van hele haverkorrels zonder deze vooraf te malen. Natuurlijk komt u ze ook even proeven!

Te koop bij de kraam van Vimenta

  • Naakthaver (nog bijna nergens verkrijgbaar)
  •            Boek ‘Kracht van oorspronkelijke voeding”, deel 1. In dit deel wordt een heldere richtlijn gegeven over gezonde voeding. Tevens vindt u in dit boek heerlijke toepasselijke recepten. De recepten zijn koolhydraatarm en de meeste zijn exorfinenvrij.
  •           NIEUW: Er kan ingeschreven worden op deel 3. Dit deel bevat recepten die zowel kinderen als volwassenen lekker vinden. De recepten zijn exorfinenvrij. Dat wil zeggen dat ze uitermate geschikt zijn voor mensen met een stoornis in het autistisch spectrum en tal van andere klachten. Op de kraam ligt een proefdruk ter inzage!